CS SANTAMARIAOLO

Centre de serveis per a la gent gran

8 ANYS DEL CENTRE

Deixa un comentari

El divendres dia 11 de maig vam celebrar el vuitè aniversari del centre.

Enguany vam decidir anar-ho a celebrar a l’Hemalosa, una antiga fàbrica tèxtil “rehabilitada”. Ens va semblar una bona elecció perquè moltes persones no l’havien vist malgrat hi havien treballat. Al entrar-hi, a molts, se’ls van despertar molts records i va ser molt maco.

Vam quedar a mig matí directament allà. Vam passar les fotografies del centre que tan agraden i tan esperades son. Després l’alcalde ens va fer una mena de visita guaida per l’espai i fins i tot vam poder tornar a sentir un teler de l’època. Quina sorollada i quants records!

Després vam passar a dinar que vam servir nosaltres mateixes (cuinat per ca l’Arcos). Una amanida de patata i una fideuà boníssima. De postres gelats i cafè (o tallat).

I després de dinar, un espectacle de màgia amb el MAG MÀGIC. Ens va fer participar i vam passar una estona ben divertida. En acabar no podia faltar el berenar: beure, bunyolets normals i de xocolata i cava.

Totes les famílies es van endur un cactus com a regal d’enguany però creiem que també es van endur l’alegria d’un dia compartit. Va ser un dia molt maco on ens vam poder conéixer una mica més amb les famílies més noves i entre elles també van poder compartir moments.

Gràcies a tots i a totes per fer possible aquest dia!!!

Autor: cs santamariaolo

Som un centre de serveis per a gent gran on treballem des del model centrat en la persona. Un model que ens permet donar l'atenció que cada usuari desitja. A més, oferim tallers i atenció a les famílies. Som molt més que un centre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s